Mekaniker i Virum med fokus på god service

Har du bopæl i området omkring Virum, Lyngby og Holte og ønsker du professionel hjælp fra en erfaren og kvalitetsbevidst automekaniker, der kan hjælpe med reparation af din bil? Hos M.R Autocenter har vi mange års erfaring som automekaniker i Virum og er derfor i stand til at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af bilreparationer.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Udskiftning Tandrem
  • Udskiftning Batteri
  • Reparation af Støddæmper
  • Reparation af Bremser
  • Reparation af Udstødning
  • Reparation af Kobling
  • Måling af Styretøj
  • Rudereparation
  • Undervognsbehandling og mere

Mange typer af bilreparationer udføres

Med mange års erfaring som automekaniker er vi stand til at løfte en bred vifte af forskellige typer af opgaver indenfor reparation af biler – herunder:- Servicering af bil- Udskiftning af forruder samt reparation af stenslag- Undervognsbehandling- Dækservice- Udskiftning af reservedele- Samt en lang række andre typer af reparationsopgaver.

Mekaniker med konkurrencedygtige priser 

Du får ikke høje regninger hos Mr. Autocenter. Vi tilbyder nemlig et godt fagligt håndværk til konkurrencedygtig pris! Du kan vælge at godkende vores tilbud via mail eller over telefon. Vi går meget op i god kommunikation og kundetilfredshed så du får den bedste oplevelse.

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK

Reparation af alle mærker

Som erfaren automekaniker i Virum har vi i løbet af årene varetaget en bred vifte af forskellige typer af arbejdsopgaver som automekaniker – både større såvel som mindre opgaver. Vi kan desuden hjælpe til med reparation af alle tænkelige typer af biler – uanset model, årgang og mærke.

Professionel rådgivning fra erfaren fagmand

Uanset hvilken type af bilreparation, som du måtte ønske hjælp til, vil vi hos M.R Autocenter kunne hjælpe dig med at tage hånd om opgaven. Vi rådgiver desuden også gerne i forbindelse med, at reparationen af din bil skal foretages, således du er helt sikker på at få valgt den helt rigtige løsning. Vi vægter god service samt mulighed for kompetent rådgivning højt, hvilket gør, at du altid trygt kan lade dit valg falde på os i forbindelse med både større såvel som mindre reparationer, som du ønsker hjælp til fra en erfaren mekaniker i Virum.

God service og kvalitet i centrum

I forbindelse med enhver type af bilreparation lægger vi stor vægt på at sikre dig det bedste resultat. Vi reparerer din bil inden for de aftalte rammer – og til den aftalte tid og pris. Endvidere benytter vi os udelukkende af de bedste kvalitetsmaterialer i forbindelse med alle tænkelige typer af reparationer, således du er sikret det bedst mulige resultat.

MEKANIKER I VIRUM – RING I DAG OG HØR MERE

Ønsker du en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af din bil, er du mere end velkommen til at kontakte os til en snak om mulighederne på tlf. 45 83 00 96.