Dækservice og hjulskift i Virum

Er du på udkig efter et autoværksted, der foretager professionel og hurtig dækservice i Virum til gode priser, så kan vi hjælpe dig. M.R Autocenter har stor erfaring indenfor dækservice i Virum, og vi står klar til at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring dækservice, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig, så du får det bedst mulige resultat.

Kvalitet i centrum

I tidens løb har vi udført en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver indenfor dækservice i Virum. Hos M.R Autocenter er vi derfor i stand til at varetage en række forskellige former for arbejdsopgaver for dig som kunde. Vi kan hjælpe med dækservice, som blandt andet indbefatter:

  • Montering af dæk
  • Afbalancering af hjul
  • Lapning af dæk

Veludført kvalitetsarbejde

Problemer med dæk kan opstå over tid på grund af vedvarende slid, eller det kan opstå pludseligt f.eks. i form af en punktering. Uanset om du har brug for akut dækservice eller gerne vil have et almindeligt tjek af dækkenes tilstand, får du omhyggelig og professionel dækservice og rådgivning hos M.R Autocenter i Virum. Det er meget vigtigt, at dækkenes tilstand er i orden – det har nemlig betydning for din bils køreegenskaber, din sikkerhed og din komfort når du kører. Hvis dine dæk er slidte og har et for lavt lufttryk, kan det øge din bremselængde og øge brændstofforbruget. Derfor er det vigtigt, du jævnligt får foretaget dækservice på din bil.

Dækservice til attraktive priser

Trænger dine dæk til service, eller vil du gerne have en vurdering af dækkenes tilstand, står vi klar til at hjælpe dig. Hos M.R Autocenter går vi meget op i at tilbyde attraktive priser på netop din dækservice.

Dækservice Virum – få et tilbud i dag

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på dækservice, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 45 83 00 96 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Læs også om:

Mekaniker i Virum
Autolakering i Virum
Pladearbejde i Virum
Forsikringsskader på bil og motorcykel
Lakeringsarbejde i Virum

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK