Dækservice og hjulskift i Virum

Er du på udkig efter et autoværksted, der foretager professionel og hurtig dækservice eller hjulskift i Virum til gode priser, så kan vi hjælpe dig. M.R Autocenter har stor erfaring indenfor dækservice i Virum mellem Lyngby og Holte, og vi står klar til at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af opgaver. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring dækservice, står vi naturligvis altid klar til at hjælpe dig, så du får det bedst mulige resultat. Vi foretager dækservice og hjulskift for kunder fra Virum, Lyngby, Holte & omegn.

Hjulskifte med kvalitet i centrum

I tidens løb har vi udført en lang række forskellige typer af arbejdsopgaver indenfor dækservice, hvor hjulskifte udgør en stor del.  Hos M.R Autocenter er vi derfor i stand til at varetage en række forskellige former for arbejdsopgaver for dig som kunde. Ved hjulskifte udfører vi blandt andet følgende dækservices:

  • Montering af dæk
  • Afbalancering af hjul
  • Lapning af dæk
  • TPMS – Kontrol af dæktryksensorer

 

Veludført dækservice

Problemer med dæk kan opstå over tid på grund af vedvarende slid, eller det kan opstå pludseligt f.eks. i form af en punktering. Uanset om du har brug for akut hjulskifte eller gerne vil have et almindeligt tjek af dækkenes tilstand, får du omhyggelig og professionel dækservice og rådgivning hos M.R Autocenter i Virum tæt på Lyngby og Holte.

Det er meget vigtigt, at dækkenes tilstand er i orden – det har nemlig betydning for din bils køreegenskaber, din sikkerhed og din komfort når du kører. Hvis dine dæk er slidte og har et for lavt lufttryk, kan det øge din bremselængde og øge brændstofforbruget. Derfor er det vigtigt, du jævnligt får foretaget dækservice på din bil.

 

Dækservice og hjulskifte til attraktive priser

Trænger dine dæk til service, eller vil du gerne have en vurdering af dækkenes tilstand, står vi klar til at hjælpe dig. Hos M.R Autocenter går vi meget op i at tilbyde attraktive priser på netop din dækservice. Vi er monteringspartner for Daekonline.dk, hvor det er muligt at bestille billige dæk online og derefter få dem monteret af os.

Få et tilbud i dag!

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på dækservice, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 45 83 00 96 og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Læs også om:

Mekaniker i Virum
Autolakering i Virum
Pladearbejde i Virum
Forsikringsskader på bil og motorcykel
Lakeringsarbejde i Virum

Dækservice & pladearbejde i Virum

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK