Har du tjek på udstødningen? Få kompetent hjælp i Virum

Udstødningen er en essentiel del af din bil, og det er derfor vigtigt at tjekke op på den af og til. Hos os i Mr. Autocenter har vi bred erfaring med forskellige typer af bilers udstødningssystemer, og du kan derfor trygt trække på vores viden. Kort fortalt har en bils udstødningssystem til formål at komme af med alle de udstødningsgasser, der kommer ved kørsel. Udstødningssystemet vil som oftest være bygget op omkring en katalysator, en lydpotte, et topstykke og en del af en turbolader.

 

Ekspertviden om udstødningssystemer

Vi står altid klar med råd og vejledning, hvis du er usikker på, hvorvidt din bils udstødning fungerer som den skal. Det er aldrig en dårlig ide at få dit udstødningssystem tjekket – med udgangspunkt i erfaring, kvalitetsbevidsthed og tekniske kompetencer hjælper vi med både tjek og udskiftning af udstødningssystemer ved skader eller utæthed.

Typiske tegn på, at din bils udstødning er beskadiget:

  • Iørefaldende lyde og vibrationer ved udstødningen
  • Tab af kraft
  • Lækager – kan f.eks. opdages, hvis du skal fylde mere benzin på end sædvanligt
  • Rust

 

Konsekvenser ved ikke at få tjekket udstødningen i tide

Hvis udstødningssystemet ikke bliver tjekket i tide, kan konsekvensen i sidste ende være en udskiftning af hele systemet. Inden et eventuelt skift kan der desuden komme giftige gasser ind til passagererne, og bilen vil derudover forurene mere på vejene. Hos Mr. Autocenter i Virum tæt på Lyngby og Holte tilbyder vi forskellige services, der afhjælper dette – heriblandt tjek og udskiftning af udstødning, og vi giver op til 3 års garanti på et komplet udstødningssystem.

Bor du i nærområdet, eller kommer du forbi på din vej, så hold ind og få en kompetent og god service af vores dygtige medarbejdere. Vi tjekker din bils udstødning efter i sømmene og giver samtidig gode tilbud på både reparationer og udskiftning af hele systemet.

Læs også om:

Mekaniker i Virum
Autolakering i Virum
Pladearbejde i Virum
Forsikringsskader på bil og motorcykel
Lakeringsarbejde i Virum

Udstoedninger

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK