Lakeringsarbejde i Virum

M.R Autocenter har stor erfaring indenfor mange forskellige typer af lakering og kan foruden almindelig autolakering også være behjælpelig med lakering af blandt andet:

Veludført kvalitetsarbejde

Til enhver tænkelig lakeringsoppgave anvender vi hos M.R Autocenter altid kun de bedste kvalitetsmaterialer, således du er sikret et godt og ønskværdigt resultat, som du vil kunne få glæde af i lang tid frem.

Vi er desuden altid omhyggelige i vores arbejde og sætter en ære i at lavet et solidt og gedigent håndværk – og med manges års erfaring i bagagen er vi desuden det trygge valg for dig, der har behov for professionel hjælp – enten til en større eller mindre lakeringsopgave.

Lakeringsarbejde til attraktive priser

Er du interesseret i at få en hjælpende hånd med at få lavet lakeringsarbejde, og ønsker du hjælp fra et professionelt og erfarent autoværksted, der kan tilbyde en attraktiv pris på din lakeringsopgave?

Hos M.R Autocenter går vi højt op i at kunne tilbyde attraktive priser på netop din lakeringsopgave, så du er sikker på at få mest muligt ud af dine penge.

Ønsker du at vide mere?

Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for, at vi giver dig en hjælpende hånd med lakeringsarbejde, eller du ønsker et tilbud på hjælp til lakering, er du mere end velkommen til at kontakte os på 45 83 00 96 til en dialog om mulighederne.

Læs også om:

Mekaniker i Virum
Autolakering i Virum
Pladearbejde i Virum
Forsikringsskader på bil og motorcykel
Lakeringsarbejde i Virum

Lakeringsarbejde der udføres af et autoværksted

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK