Forsikringsskader på bil og motorcykel

Har du været involveret i et trafikuheld, og har dit køretøj derfor brug for en tur på autoværksted? M.R Autocenter har mange års erfaring i at håndtere både store som små forsikringsskader både på bil såvel som motorcykel og kan udføre mange forskellige typer af reparationer uanset køretøjets mærke, model og alder.

Solidt og veludført håndværk

Kvalitet og omhyggelighed bliver vægtet højt hos M.R Autocenter i forbindelse med, at forsikringsskader på bil og motorcykel udbedres. Vi lægger meget stor vægt på at kunne sikre dig et godt resultat i forbindelse med reparation og udbedring af forsikringsskader – både ved store såvel som mindre reparationer.

Vi benytter os altid kun de bedste materialer i forbindelse med forsikringsskader på bil og motorcykler, hvilket gør, at du kan være sikker på et godt resultat, når du får udført reparation af din bil eller motorcykel gennem os – og med mange års erfaring i rygsækken er vi naturligvis klar til at yde rådgivning i forbindelse med udbedring af skader, så du er sikker på at få valgt den helt rigtige løsning.

God rådgivning

I forbindelse med både store som små reparationer er det altid en rigtig god idé at rådføre sig med en fagmand, så man er sikker på at få det bedst mulige resultat.Med manges års erfaring indenfor forsikringsskader på motorcykel og bil, kan vi som erfarne fagmænd naturligvis yde god og kompetent rådgivning for dig som kunde. Vi rådgiver blandt andet omkring valg af løsning, således du er sikker på at få det ønskede resultat.

Ønsker du hjælp?

Såfremt du har behov for at få udbedret en forsikringsskade, står vi naturligvis klar til at tage os af opgaven for dig. Vi har kunder fra Virum, Lyngby, Holte og omegn.

Hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil bestille tid til reparation af din bil, så er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 45 83 00 96. Vi ser frem til at give dig en hjælpende hånd med at udbedre skaderne på dit køretøj.

Læs også om:

Mekaniker i Virum
Autolakering i Virum
Pladearbejde i Virum
Forsikringsskader på bil og motorcykel
Lakeringsarbejde i Virum

Mr. Autocenter
Virumgårdsvej 9
2830 Virum

Tlf.: 4583 0096
Fax: 4583 9970
E-mail:BOE1LLE@YAHOO.DK